RSS Feed

Un atacant de la ”U” Cluj riscă să fie exclus din fotbal!

Posted on

După ce s-a aflat că Dedu, atacantul Universităţii Cluj,  a înscris 2 goluri în 5 ani, pe un site de socializare a fost lansată o petiţie prin care oamenii sunt invitaţi să voteze excluderea din sport a teribilului vârf.

Iniţiativa lansată de un grup de suporteri ai „studenţilor” a avut efectul scontat,  întrucât, în doar 2 ore de la lansare s-au strâns peste 3 milioane de semnături, iar numărul creşte în mod fulminant. Printre votanţi se numără inclusiv colegi de echipă, foşti antrenori încărunţiţi înainte de vreme şi , în mod paradoxal , suporteri al altor cluburi din România. „E cumplit ce se întâmplă la ”U” şi ne dăm seama de ce ei nu reuşesc să marcheze niciodată. Noi am făcut foamea pentru a sensibiliza opinia publică, dar dacă îl aveam pe Dedu ne-am fi dat foc”, explică Lingurar Andreică, un rapidist convins.

Dinamoviştii au fraternizat şi anunţă că la următorul meci se vor strădui şi vor face o coregrafie cu un mesaj de solidaritate scris corect ortografic, şi , pe lângă torţele şi petardele aruncate în teren, vor scoate la tipografie mii de bileţele , şi aceastea scrise corect, pe care le vor paraşuta deasupra Arenei Naţionale.

Steliştii au fost la rândul lor impresionaţi de drama prin care trec cei care îl urmăresc pe Dedu jucând fotbal, însă aceştia trăiesc în fiecare zi cu frica ca nu cumva MM Stoica să-l transfere, văzând în atacantul lui ”U” un potenţial imens dar nefructificat.
Cei de la CFR Cluj, rivalii Universităţii, nu au putut fi contactaţi, deoarece liderii galeriei se aflau  la masă cu Ricardo Cadu şi Iuliu Mureşan.
Opropiul opiniei publice l-a afectat emoţional pe Dedu, acesta intrând într-o  depresie severă. Potrivit unor apropiaţi ai săi, fotbalistul va renunţa la carieră în vară şi va îmbrăţişa o meserie mai practică, el oscilând deocamdată între a alege un post de confecţioner şi unul de vulcanizator.

Advertisements

3 responses »

  1. dedu e cel mai slab atacant din istorie romaniei,propun oficial retreagerea lui din activitate.cota bet.365 dedu sa dea gol in actualul sezon cota 25,sa nu dea gol 1,05.se intelege ca e cel mai “prolific” atacant de la u cluj.

    Reply
  2. dlmuresan (@DlMuresan)

    Dedu va fi luat de Ganea cu el la Corona

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: