RSS Feed

400 de milioane amendă pentru ”U”, parol!

Posted on

Universitatea Cluj şi FC Braşov au fost amendate de LPF după meciul din ultima etapă.

Decizia o redau mai jos, e preluată de pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„FC BRASOV vs. FC “U” CLUJ – incidente – In baza art.83.2. + 83.2.d. se sanctioneaza clubul FC BRASOV cu o penalitate de 40.000 lei; In baza art.83.2. + 83.2.d se sanctioneaza clubul FC “U” CLUJ cu o penalitate de 40.000 lei.”

 Somităţile cenuşii de la Ligă au aruncat din nou amenzi de 400 de milioane de lei vechi, pe principiul „hai să luăm de la pârliţi”, în urma unui raport semnat de observatorul Adrian Vidan.  E cel puţin jalnic! Ce s-a întâmplat, pe scurt. Galeria „studenţilor” a arborat un banner în semn de respect pentru braşoveni, pentru că, se ştie bine că între cele două galerii a existat mereu o relaţie de amiciţie, de apropiere. Ei bine şi când nu sunt probleme, trebuie să apară jandarmii, în stilul lor caracteristic, cu creierele de oxiuri fătaţi prin anus, cu pulanele la înaintare,  să împartă dreptatea.

S-au grăbit să intre în galeria Universităţii pentru pentru o torţă aprinsă, iar braşovenii, în semn de solidaritate şi-au părăsit locul din peluză şi au încercat să se opună, sărind în apărarea „Şepcilor roşii”. Jandarmii au împărţit pulane în stânga şi dreapta ca nişte brute fără cap, iar LPF a amendat cluburile cu câte 400 de milioane. Iată cum  viermii de gălbează de la Ligă coabitează şi conlucrează cu oxiurii din Jandarmerie. Nimic nu e întâmplător, Mitică ştie de ce!  Uite şi-o declaraţie dată  în urmp cu vreo două săptămâni de eternul conducător de cooperativă şi fritpurist născut la Bălceşti.

“Le recomand celor de la Universitatea Cluj, la suporteri, să se liniştească. În România nu prea mai sunt probleme cu fanii, decât pe la Petrolul şi “U” Cluj”.

Advertisements

One response »

  1. Pingback: A înnebunit LPF? | Tiberiu Fărcaş

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: